Welkom op Adapter Digitaal

Klantenservice

Voor vragen kunt u een e-mail sturen aan info@adapterdigitaal.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

 

Tot 22:00 uur persoonlijk bereikbaar
0641081212

 

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan het contactformulier in en vermeld hierin uw telefoonnummer, of stuur ons een e-mail met daarin in uw telefoonnummer. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Contact

Adres (Afhalen kan uitsluitend op afspraak):

Abtswoudseweg 177
2627 AK Delft

 

   • Verzending en bezorging
   • Privacy & Veiligheid
   • Garantie & Defecten
   • Bestellen
   • Betaling
   • Bestelling op aanvraag


    Verzending & Bezorging

    Voor het leveren van de producten, binnen Nederland, wordt een bijdrage in de verzendkosten gerekend van € 3,95. De producten worden verzonden via PostNL. Adapter Digitaal streeft ernaar de producten zo spoedig mogelijk bij u thuis te laten bezorgen. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17.00 uur, en betaald via iDEAL, Paypal of Creditcard worden doorgaans de volgende werkdag bij u thuisbezorgd.Wanneer u op het moment van bezorging niet thuis bent, onderneemt PostNL de volgende werkdag een tweede afleverpoging. Indien u bij de tweede afleverpoging ook niet aanwezig bent, kunt u het pakket de volgende werkdag ophalen bij de plaatselijke PostNL balie. De PostNL bezorger laat hierover een bericht achter in de brievenbus.

    Bestellingen welke naar België of Duitsland verzonden worden, hebben doorgaans een langere levertijd.
    Voor verzending naar België en Duitsland worden alternatieve verzendkosten gerekend. In onderstaande tabel is een overzicht weergegeven van de specifieke verzendkosten.


    Pakketpost Kosten < 2 kg Kosten > 2 kg
    Nederland € 3,95 € 3.95
    België € 4,50 € 8,50
    Duitsland € 4,50 € 8,50


Privacy & Veiligheid

    Adapter Digitaal maakt voor de beveiliging van haar website gebruik van een SSL certificaat.


Wat is een SSL certificaat?

    Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens via een beveiligde verbinding worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.Comodo SSL certificaat

 

Garantie & Defecten

Tevredenheidsgarantie

   Bij Adapter Digitaal bestelde producten hebben een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag de klant het bestelde product zonder opgaaf van rede retourneren. Deze zichttermijn geldt niet voor aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt, dit betreft maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht. 


Garantie

    Alle bij Adapter Digitaal bestelde producten worden geleverd met 12 maanden garantie.  Indien een product defect raakt binnen de garantieperiode, kunt u een beroep doen op de garantie. Voordat u een artikel retour zend dient u eerst contact op te nemen via

e-mail

   . De garantie is niet van toepassing indien de fouten geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik. Gebruik voor andere dan normale (bedrijf)doeleinden, van buiten komende oorzaken, zoals brand- of waterschade, of indien de goederen door anderen dan Adapter Digitaal zijn gewijzigd of worden onderhouden.

 

   Uitgesloten van garantie zijn bijvoorbeeld:

 

   - Kabelbreuk;

 

   - Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik;

 

   - Vocht- of waterschade;

 

   - Fysiek beschadigde producten.

 

   Indien u een artikel retour wilt sturen kunt u het volgende doen:
   - Neem contact op via

e-mail

  , beschrijf hierin het artikel dat u retour wilt sturen, het defect en uw factuurnummer;

 

   - U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek en de instructies voor de retourzending;

 

   - Na ontvangst van de retourzending, zal Adapter Digitaal bij een defect uw product vervangen door een nieuw of ander product.

 

    Onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. De klant is zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport naar Adapter Digitaal. De verzendkosten van de omruiling van een product naar de klant zijn voor rekening van Adapter Digitaal. Omruiling geschiedt binnen 15 werkdagen na ontvangst, de kosten gemaakt voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

 

   Voor een uitgebreide beschrijving van de garantie en defecten kunt u de

algemene voorwaarden

  bekijken.

Bestellen

U ontvangt van Adapter Digitaal direct na het plaatsen van uw online bestelling een orderbevestiging per e-mail. Adapter Digitaal streeft ernaar u bestelling zo spoedig bij u thuis te laten bezorgen. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17.00 uur en betaald via iDEAL, Paypal of Creditcard worden doorgaans de eerst volgende werkdag al afgeleverd.

Betaling

Bij Adapter Digitaal kunt u betalen met de volgende betaalmethodes: iDEAL, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard.

iDEAL
Veilig betalen via uw eigen bank. iDEAL is één van de meest gebruikte online betaalmethodes in Nederland. Met iDEAL betaald u rechtstreeks door gebruik te maken van de betaalmethodes van uw eigen bank.

- Snel, simpel en veilig betalen via uw eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren.
- Betalen via iDEAL is bij Adapter Digitaal volledig gratis.
iDEAL logo

Bankoverschrijving
Bij bankoverschrijving kunt u zelf, na het plaatsen van de bestelling, het factuurbedrag overmaken.

- Vooruit betalen is veilig en gratis.
- Houd rekening met enkele dagen overboekingstijd.
- Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Rekeninginformatie

U kunt uw betaling onder vermelding van het ordernummer overmaken op:

ING girorekening: 5997125
IBAN: NL71INGB0005997125
BIC: INGBNL2A

Paypal
Via Paypal kunt u veilig en snel betalen.

- Veilig en snel betalen met uw eigen Paypal account.
- Betalen via Paypal is bij Adapter Digitaal volledig gratis.

Paypal logo

Creditcard

Bij Adapter Digitaal kunt u veilig en snel betalen met uw Mastercard, Visa of American Express creditcard. Creditcard betaling worden voldaan via Paypal. U kunt eenvoudig zonder account en zonder in te loggen betalen met uw creditcard via Paypal. Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorgelinkt naar het Paypal betaalscherm, aan de linkerkant van het scherm, kunt u zonder in te loggen, betalen met uw creditcard.
Creditcard betaling via Paypal

Bestelling op aanvraag

Niet gevonden wat u zocht?
Heeft u tussen het uitgebreide assortiment van adapterdigitaal niet gevonden wat u zocht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Desgewenst bestellen wij direct de juiste onderdelen voor uw laptop. Alvorens tot bestelling over te gaan krijgt u een indicatie van de prijs en levertijd en kunt u bepalen of u tot de aankoop wenst over te gaan.